Facturatie richting licentiehouders Eternal Plant volledig geautomatiseerd

Plantenveredeling is de kunst en wetenschap van het verbeteren van bestaande gewassen. Eternal Plant Boijl B.V. zet zich in voor het ontwikkelen van nieuwe rassen die geteeld worden zonder groeiregulatoren en die minder behoefte hebben aan gewasbeschermingsmiddelen. Zo wil Eternal Plant bijdragen aan een duurzame samenleving.


Eternal Plant verkoopt haar producten niet rechtstreeks aan consumenten, maar via een wereldwijd netwerk van licentiehouders. Met deze licentiehouders hebben zij in veel gevallen al jaren een zeer hechte samenwerking. 


Jeroen: “Wij opereren wereldwijd, maar het reizen is lastiger geworden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar andere manieren om onze licentiehouders te voorzien van informatie. Klyck heeft voor ons een portaal gebouwd waar licentiehouders direct de laatste informatie en foto’s over nieuwe gewassen kunnen downloaden. Daarnaast is de facturatie van de licenties over de planten nu volledig geautomatiseerd binnen dit portaal. Onze licentiehouders kunnen nu hun klanten sneller voorzien van actuele informatie wat weer helpt om de verkoop wereldwijd verder te laten groeien.”


Naast de ontwikkeling van het royalties systeem is ook de huisstijl en website door Klyck ontwikkeld. Meer over dit project is te vinden bij onze cases

Ervaar het gebruiksgemak van ons content management systeem