De mogelijkheden van uKlyck Reservering

uKlyck Reservering kan voor jou van toegevoegde waarde zijn als je bijvoorbeeld een object, een ruimte of (jouw eigen) tijd ter beschikking stelt aan de bezoekers van je website. Heb je een een eigen verhuurbedrijf, bijvoorbeeld van auto's of personenbussen, ben je eigenaar van een Bed & Breakfast of geef je workshops of trainingen waarvoor mensen zich in kunnen schrijven? uKlyck Reservering is op maat in te richten voor jouw onderneming en kan dus op vele fronten worden ingepast in jouw bedrijfsvoering. 


Alle te reserveren 'items' zijn in uKlyck eenvoudig bij te houden en kunnen worden getoond op jouw website, je hebt zelf volledig de controle over wat jij aanbiedt. Daarnaast kunnen jouw bezoekers tijdens het reserveren op de website ook direct de beschikbaarheid inzien. Bied je bijvoorbeeld iedere week een workshop of training aan en kunnen daar per week maximaal 15 personen aan deelnemen, dan laat de website zien of er in de betreffende week nog ruimte is of dat de bezoeker een weekje later kan / mag deelnemen.


We hebben nu een aantal mogelijkheden genoemd, maar omdat we bij deze module ook altijd maatwerk leveren kan uKlyck Reservering op allerlei manieren ingezet worden. Wil je weten wat dit voor jou zou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om die mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ervaar het gebruiksgemak van ons content management systeem