De mogelijkheden van uKlyck Pagina's

De mogelijkheden van uKlyck Pagina's zullen je niet verbazen, maar geven je wel de mogelijkheid om je volledige website content te beheren. De pagina's die normaal gesproken als 'statische pagina' worden gezien - zoals 'Over ons' of 'Historie' - worden in uKlyck Pagina's actief te beheren. Wil je teksten of afbeeldingen kunnen wijzigen op die pagina's, omdat er regelmatig ontwikkelingen zijn binnen jouw bedrijf? Dit is de oplossing.


Een groot voordeel is dat je hier veel pagina's aan kunt koppelen en de content daarmee ook vindbaar wordt op jouw eigen website. Zo is het dus mogelijk om middels een zoekfunctie ook op de basis pagina's te zoeken, waar dit zonder uKlyck Pagina's alleen mogelijk is op de items die je plaatst via Nieuws en Catalogus.


Gebruik van Pagina's geeft je ook de mogelijkheid om voor deze pagina's je eigen vindbaarheid te verbeteren door het gebruik van keywords en de meta-omschrijving.


Wil je weten wat dit voor jou zou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om die mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ervaar het gebruiksgemak van ons content management systeem