De mogelijkheden van uKlyck Nieuws

uKlyck Nieuws biedt de mogelijkheid om nieuwsberichten of blogs te plaatsen en te beheren op jouw website. De artikelen die je plaatst zijn in te delen in categorieën en eenvoudig te voorzien van bijlagen, zoals foto's en PDF documenten. Ook is het mogelijk om zelf in te stellen wanneer een bericht online komt. Zo kun je bijvoorbeeld al berichten klaarzetten voor een product introductie.

 

Wij zorgen er tijdens de ontwikkelfase van de website voor dat jouw berichten altijd op de juiste wijze getoond worden. Oók als je bijzondere wensen hebt, want dat is het voordeel van een content management systeem dat wij in-huis hebben ontwikkeld!

 

Aanvullend, en niet onbelangrijk, houdt uKlyck Nieuws rekening met de vindbaarheid van jouw website. Per artikel is het mogelijk om keywords en een meta-omschrijving toe te voegen. Zo bepaal je zelf welke zoektermen van belang zijn.


Wil je weten wat dit voor jou zou kunnen betekenen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ervaar het gebruiksgemak van ons content management systeem