De mogelijkheden van uKlyck Mailing

uKlyck Mailing stelt jou in de gelegenheid om eenvoudig items uit uKlyck Nieuws en uKlyck Catalogus als nieuwsbrief te versturen naar jouw contactenlijst. Alles wat je daar voor hoeft te doen is items, die je eerder al op je website geplaatst hebt, te selecteren. 


Je contactenlijst is eenvoudig bij te houden in uKlyck Mailing, je kunt de e-mailadressen zelfs in grote getalen tegelijk toevoegen. De nieuwsbrief kan verstuurd worden naar alle contacten tegelijk of je kunt zelf een selectie maken van de ontvangers. Als aanvulling op de items die je meestuurt met de nieuwsbrief kun je ook zelf een inleiding schrijven voor je ontvangers. 


De nieuwsbrief wordt standaard vormgegeven op basis van jouw huisstijl, zodat deze aansluit op de website. Zo groeit de herkenbaarheid van jouw website en huisstijl bij jouw klanten.


Wil je weten wat dit voor jou zou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om die mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ervaar het gebruiksgemak van ons content management systeem