Seal-Guard® Sealants

De website van Seal-Guard® is zowel informatief als interactief. Een online productcatalogus waar alle praktische informatie en gebruiksinstructies worden vermeld, maar ook een showcase van recente projecten. 


De website is voorzien van uKlyck - de actualiteiten, projecten, veelgestelde vragen en producten zijn in een combinatie van uKlyck Nieuws en uKlyck Catalogus te beheren - en is daarnaast opgebouwd in 4 talen; Nederlands, Engels, Duits en Frans. De Seal-Guard® website is daarmee volledig ingericht voor de internationale markt.

Klantvraag

Wouter: "Ik ben in contact gekomen met Stephan Geerling van Klyck voor het ontwerpen van een nieuwe Europese Seal-Guard® website in 4 talen, vanwege de verplaatsing van het Europese hoofdkantoor van Seal-Guard® van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland.


De ontwikkeling van de nieuwe website verliep prettig en professioneel. Stephan denkt mee met de klant en werkt in goed overleg, geeft goede adviezen en is resultaatgericht. Het contact is persoonlijk en Stephan is goed bereikbaar voor vragen. Het eindresultaat van de website is naar volle tevredenheid. Stephan is een betrouwbare partner en alle afspraken zijn nagekomen. Ik zou Klyck zeker aanbevelen."