Restaurant Anno 1987

Restaurant Anno 1987 is een sfeervol tapas restaurant in Wierden. De website is een verlengstuk van die sfeer. Het logo, de website en menukaart zijn tot stand gekomen door een mooi creatief proces, het eindresultaat is er een om je vingers bij af te likken. Reserveren is een eitje met behulp van de Guestplan koppeling en om de sfeer te proeven kun je ook de menukaart al bekijken voordat je aanschuift.


Unlimited genieten kan bij Anno 1987 met lekker eten en bijpassende wijnen, reserveer op anno1987.nl!

Klantvraag

Nadat Richard het restaurant Het Atelier overnam besloot hij een andere weg in te slaan; een tapas restaurant. Dit restaurant kreeg de naam Anno 1987 en moest een moderne en stijlvolle uitstraling krijgen. Klyck kreeg daarbij de creatieve vrijheid om iets moois neer te zetten.


Richard: "Inmiddels kennen Stephan en ik elkaar al zo’n 28 jaar, maar sinds een aantal jaren doen we ook zaken met elkaar. Zo heeft hij in het verleden al meerdere ontwerpen aangeleverd voor diverse opdrachten en projecten waar ik mee bezig was. Daarnaast heeft hij op mijn verzoek een complete huisstijl ontworpen voor Restaurant Anno 1987 met daarbij ook een website. Na een overleg en na het aangeven van mijn wensen en ideeën voor de website is hij aan de slag gegaan en binnen een korte tijd kon de website gelanceerd worden. Nu zo’n 2 jaar verder ben ik nog steeds meer dan tevreden over de uitstraling en het ontwerp!"