Personele Zaken

Personele Zaken staat voor rust, eenvoud en overzicht. De website is daar een goed voorbeeld van. Met de lichtgroene tinten heeft de website een rustige uitstraling en daarnaast is deze overzichtelijk opgezet. uKlyck is de rode draad die door de gehele website ingezet wordt; actualiteiten, advies op maat, voorbeelden uit de praktijk. En omdat Personele Zaken continu in beweging is, beweegt uKlyck mee waar dat nodig is.

Klantvraag

Sandra: "Voor mijn eigen website en website van projecten maken we gebruik van uKlyck, erg gebruiksvriendelijk. Het is meteen duidelijk hoe het werkt en je kan hierdoor, als je dit wilt, zelf veel in eigen handen hebben. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende modules en wordt er nog steeds veel ontwikkeld, dat maakt dat er legio mogelijkheden zijn in het gebruik.


Het mooiste van het werken met Klyck vind ik dat, als er weer ideeën ontstaan, we samen er nóg meer moois van weten te maken. Echt samen creëren en denken in mogelijkheden, geweldig! We gaan hier samen nog veel meer moois aan toevoegen!"