BJZ.nu

Na een eerdere samenwerking waarin wij het logo en de huisstijl voor BJZ.nu hebben opgezet is ook de nieuwe website door ons ontwikkeld. Strak en overzichtelijk en volledig te beheren door BJZ zelf! Frisse kleuren en sprekende foto’s zetten de toon en maken in één oogopslag duidelijk wat jouw mogelijkheden zijn. Begonnen in Hoge Hexel en inmiddels met kantoren in Almelo, Zwolle en Utrecht; deze website groeit moeiteloos mee met de onderneming vanwege de flexibele maatwerk oplossing die uKlyck als cms te bieden heeft.


Voor ruimtelijke plannen en advies in heel Nederland is BJZ.nu het juiste adres.

Klantvraag

Niels: "Voordat wij onze website door Stephan Geerling van Klyck hebben laten maken liepen wij tegen meerdere problemen aan. Onze vorige website sloot niet goed aan op ons gewenste eindbeeld en het systeem achter de website was onnodig uitgebreid en complex. Hierdoor was het bijhouden van de website lastig en tijdrovend.


Stephan heeft binnen een relatief korte periode een nieuwe website voor ons gebouwd die goed aansluit op onze wensen. De communicatie verliep erg goed en hij kwam zijn afspraken gedurende dit proces altijd na. Het is voor ons, nu we gebruik maken van uKlyck, veel eenvoudiger en sneller om nieuwe artikelen te posten en de website actueel te houden. Stephan heeft ons dan ook echt voortgeholpen om te komen tot een professionele en mooie website."