Nexxtep Reintegratie & Advies

Waar Klyck Martin van Nexxtep heeft kunnen adviseren en helpen de volgende stap te maken op het gebied van zijn nieuwe responsive website en zijn professionele uitstraling, adviseert Nexxtep in het maken van de volgende stap op het gebied van verzuimpreventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Zij het in een begeleidende rol of in een opleidende rol, Nexxtep loopt het traject met jouw bedrijf, jouw leidinggevenden èn jouw medewerkers door om tot die volgende stap te komen. 


De nieuwe website staat vol informatie over de manieren waarop Nexxtep jou en jouw bedrijf kan ondersteunen. Wat is jouw Nexxtep?

Klantvraag

Martin: "In augustus 2022 besloot ik om - vanuit een veilige loondienstsituatie - de sprong in het diepe te wagen en begon ik met Nexxtep Reintegratie & Advies. Ik heb niet veel met ICT of bouwen van websites. Voor mij was er daarom een sterke behoefte naar een partij die mij hierin ontzorgde. Via InventIT kwam ik in aanraking met Stephan en zijn bedrijf Klyck. 


Voor mij is de relatie en het gevoel belangrijk. Het gevoel was direct goed. Stephan maakte het makkelijk voor me. De stappen waren logisch. Ontdekken naar de juiste look and feel. Zo ontstond er een mooie website. 


Natuurlijk volgen er daarna nieuwe ideeën en plannen. Ook hier was Stephan telkens behulpzaam en kwam met ideeën voor beter. Al met al een mooie samenwerking!"